fredag 21. august 2009

Hei alle sammen, og vel overstått sommer

Nå er det lenge siden jeg har vært på bloggen, men PC`n min har vært på reparasjon hele sommeren. Utrolig så lang tid det kan ta å finne ut at der ikke er noe galt, og at man derfor tok å skifta hovedkortet, -hva nå det er!!!! Men nå er jeg på nett igjen))))))


Det har ikke blitt så alt for mye tid ved symaskina i sommer, men noen små prosjekter har jeg fått tid til. Jeg har sydd noen overhaller og småkjoler, men disse er alle rede tatt i bruk av noen søte små, og kanskje jeg får lagt ut aktion bilder seinere.


De siste dagene har jeg kost meg med et Pippi Langstrømpe stoff som jeg kjøpte på Alens tidligere i sommer, og det har blitt noen søte små plagg av det. Disse overhallene er til to små gutter som kom til verden for et par uker siden. Jeg har applikert på forbokstaven til hver av dem på brystet, slik at mor og far ikke skal ta feil av guttene)))) Buksene er i 3 mnd størrelse, men det er strikk i beina, og knapper som kan flyttes, så de kan sikkert taes i bruk før.Det har også blitt et par forklekjoler av dette stoffet. Denne har Sol tatt i bruk, og jeg synes stoffet er kjempeartig. Den er foret med bommul i samme farge som flettene til Pippi, og er sydd sammen på skuldrene, så en slipper knapperDette jakkeprosjektet minner meg om Prøysen visa "det vil hun sikkert ha da blir hun sikkert glad, og at det er en nyttig ting kan ingen komme fra"

Jeg begynte å sy en ting, og endte opp med noe helt annet. En stund var det så mye surr og "løse tråder", at jeg måtte tvinge meg selv til å gjøre den ferdig. Det skulle være en dobbeltspent jakke, men så begynte jeg med noen belegg og rota på uten mønster til jeg måtte helfore jakka, gjøre den enkelspent, og kante den for håndMen fin ble den, og selv om den er litt lang i armene enda, blir det Sol som som får den. Jeg har heller ikke bestemt meg for hvilken knapping jeg skal ha. Spørs om jeg får komme tilbake til det seinere.
Her kommer et bilde av Solstrålen vår, til slutt. Hun er selvfølgelig verdens hærligste, og det er kjempegøy nå når hun begyner å krabbe rundt på gulvet, å utforske alt det stæsjet mamman har stående på gulvet. Spørs om vi må begyne å flytte litt på ting, nå ja!!


Håper dere har hatt en fin sommer, og selv om været skifter fort her på Sunnmøre, så tror og håper jeg fortsatt på fine sommerdager.

3 kommentarer:

 1. Heia Eva Kristin, så kjekt å se du har kommet til igjen på bloggen din. Jeg følger med deg vet du og jeg er imponert over alt det fine du lager, skikkelig kreativ er du, men det visste jeg fra før. Sol har vel blitt stor nå, jeg håper vi kan møtes til uka for det er så lenge siden. Klem fra meg...

  SvarSlett
 2. sååå fine da!!!DEn jakka syns e va ekstra snasen da du:))))
  Du e flinke!!
  bare si fra om du vil låne veska;))))
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Nå var det jammen på tide at det skjedde noe her inne igjen, ja.

  Onsdag passer fint for meg og Karianne, vi får komme tilbake til tidspunkt.

  Takk for tilbudet B, får se hva jeg ender opp med til slutt)))

  Det er så koselig at noen komenterer her inne, og ikke sender tekstsmelding, eller melding på facebook. Takk skal dere ha

  Klem;)

  SvarSlett