søndag 21. juni 2009

Sol ute Sol inne Sol i hjertet........

Da kom sommeren endelig til Sunnmøre igjen!!! Vi har kosa oss med grilling, tur i Brusdalen og Sol har fått på sportsvogn delen til vognen sin. Fra den var det jammen god utsikt, og hun strålte omkapp med sin navnesøster, som viste seg fra sin beste side. Men det som var aller mest spennende, var å ligge på magen i gresset for aller første gang.



Her er det mykt å ligge, og godt å holde seg fast. Men når jeg prøver å smake på, så kiler det riktig så godt i nesen...

Tenk at verden kan være så stor, og hvem er den gule lille ertekroken som koser seg i alt det grønneDenne flotte boksen fikk jeg i gave av en veninne før helgen. Den er aldeles nydelig, og får stå på sybordet slik at jeg ser den hver dag. Den har påskriften "Vennskap er livets poesi", og jeg er veldig glad i hun som har laget den til meg. Takk skal du ha, og en god klem fra meg.Det ble også tid til å sitte ved symaskina i løpet av helgen. Denne veska har jeg sydd til min svigerinne, og jeg håper hun likte den. Jeg har gjort noen forandringer på veskemønsteret mitt, og ble veldig fornøyd med resultatet. Stoffet har min svigerinne tatt ut selv.

Denne søte nattkjolen ble til etter at Sol la seg i kveld. Stoffet har lagt på sybordet og fristet et par dager, og nå klarte jeg ikke sette meg ned før jeg hadde fått sydd litt i det. Kjolen ble kjempesøt, og ligger for salg på Lykke Li Shop


Nå er det ny uke og nye muligheter. Frida og Emil er ferdig på skolen i løpet av denne uka, og Frida skal på sommertur med Respons. De skal synge sammen med Aleksander Rybak på Måløydagene. Frida skal også synge og spille piano alene. Skulle ønske jeg kunne være der å høre på.

Ellers er det mye som ligger på sybordet å frister, kanskje finner det veien til bloggen min etter hvert.


Med et bilde av denne flotte gjengen ønsker jeg alle en riktig fin uke

1 kommentar:

  1. Så hærlige bilde du he lagt ut!!! Ongane dåkke e heilskjønne!! Ha ei kjempefin veke du også. Klem

    SvarSlett