tirsdag 26. mai 2009

Nå kan vi reise på fjelltur

Her sitter Sola i Mei Tayen sin. Jeg kan nok gjøre noen små justeringer i mønsteret til neste gang, men jenta sitter kjempegodt, og det er veldig behagelig for meg som bærer. Ikke akkurat noe kunsthåndtverk denne her, men jeg skal definitivt sy flere slike, med litt bedre og mer spennende stoffer.

Denne Mei tayen blir med til Aurland, og kanskje får den være stasjonert på hytta. Det er i alle fall fantastiske værmeldinger for pinsehelgen, og nå ligger alt til rette for at vi skal få oss en tur i skogen.

3 kommentarer:

 1. Hei Eva Kristin!!!
  Oioioi....så flink du e!!! Kreativiteten sjøl du da!! Kjekt å lese bloggen din! Sol er sååå søt, og veldi lik sin mor! Håpe alt e bra med dåkke alle!! Klem

  SvarSlett
 2. Heia Eva Kristin. Du er flink altså, helt imponert over alt du kan lage. Jeg ønsker meg ei symaskin og det tror jeg det blir snart her i huset. Håper dere har det bra og så får dere ha det fint på tur og god pinse...

  SvarSlett
 3. Hei Eva
  Koselig blogg!! Ser så kjekt ut med den lille jenta di:)) Er daglig innom en haug med interiørblogger som jeg følger med på, og tenkte på Hvitstil.com når jeg er innom din.. Hun er (som du) kjempeflink å sy.. Har du sett innom den bloggen?(bare et lite tips):)

  klem Åse Berit

  SvarSlett